Opslagstavlen

Her på opslagstavlen vil du finde alle de seneste nyheder fra haveforeningen. Det er også her du finder en oversigt over planlagte arrangementer. Opslag der ikke længere er relevante, vil løbende blive slettet. Referater fra bestyrelsesmøder finder du ved at klikke på fanen "Referater" øverst i menuen. 

INFORMATION FRA BESTYRELSEN


Vejene kan godt "benyttes" igen.

Pas dog på de store huller ved kloakdækslerne.

Vi kommer snarest med en melding om, hvornår vejene bliver

udbedret for huller m.m.

   

  Bestyrelsen


I samme forbindelse, så læs venligst nedenstående igennem. 

Det er vores lejekontrakt med kommunen, samt opdateret bilag om aftaleforholdet mellem Køge Kommune og kolonihaverne i kommunen.

Husholdningsaffald skal i containeren

Med venlig hilsen og fortsat god sommer fra

Bestyrelsen

Vi gør opmærksom på at de skraldestativer og skraldespande der er opstillet på foreningens område IKKE må benyttes til bortskaffelse af husholdningsaffald fra de enkelte haver.

Dit husholdnings affald skal afleveres i den store container ved Fælleshuset. Containeren er åben hver lørdag/søndag fra kl. 9-10

Vi har heldigvis mange i lokalområdet der godt kan lide at benytte foreningens område der i blandt mange hundeluftere og børneinstitutioner. De skal gerne føle sig velkomne hos os og have mulighed for at komme af med "høm-høm poser", madpapir osv. derfor er skraldespande og stativer udelukkende forebeholdt små-affald.