Vaskerum og baderum :

Hvis du ønsker at benytte baderum eller vaskemaskiner skal du bruge et kort til servicebygningen. På kortet indsættes der penge og kortet benyttes som betaling i de opsatte automater i vaskerum og baderum. I vaskerummene hænger der en vejledning til hvordan kortet benyttes. I baderummet sættes kortet i automaten når du starter et bad. Kortet kan købes på kontoret.

Rummene er almindeligvis aflåst. Har du ikke overtaget en nøgle fra de forrige ejere da du købte din have, så spørg på kontoret. 

Når du skal benytte vaskemaskinerne skal du skrive dig på listen i vaskerummet, du skriver dig på med dit medlemsnr.nr. Du skal have påbegyndt din vask senest 15 minutter efter din vasketid er startet. Har du ikke gjort det må andre godt overtage din vasketid. Der skal ALTID bruges flydende vaskemiddel i maskinerne. 

Hvis du ikke har afhentet dit vasketøj senest dagen efter du har vasket, vil det blive smidt ud. 

Når du benytter baderummene så husk at rydde op efter dig og skrabe gulvene for vand. Der står skrabere i begge rum. Og undlad meget gerne at tage sko på ind i baderummene (stil dem på trappen udenfor), ellers bliver gulvene meget hurtigt beskidte og ulækre.