Opslagstavlen

Her på opslagstavlen vil du finde alle de seneste nyheder fra haveforeningen. Det er også her du finder en oversigt over planlagte arrangementer. Opslag der ikke længere er relevante, vil løbende blive slettet. Referater fra bestyrelsesmøder finder du ved at klikke på fanen "Referater" øverst i menuen. 

Information fra Køge kommune vedr. ophold i kolonihaverne

Et lille tip fra bestyrelsen

Opslag på vegne af Tommy Pryhn:

Jeg var gæst sammen med 4 andre kolonister der var vidne til en oplevelse vi gerne var foruden.

Omkring kl. 13.50 oplevede vi en lille hvid bil passerer på stamvejen. Det er en legegade, hvor biler må være med respekt for gående og legende børn.

Dette blev groft tilsidesat i dag, hvor hastigheden var langt over det dobbelte. I og med den passerede Rosen og Hybenstien hører den ikke til der.

En lille gåtur i området dukkede 2 hvide køretøjer op. En på Tulipanstien og en på Solsikkestien. Jeg siger ikke, at der en af disse biler, men kan vi ikke hjælpe hinanden med at få det stoppet.

Hvis du har en gæst på besøg, vær opmærksom på § 13 stk. t i vores vedtægter.

Med julehilsner til foreningen

Næstformand Tommy Pryn

 

 

Husholdningsaffald skal i containeren

Vi gør opmærksom på at de skraldestativer og skraldespande der er opstillet på foreningens område IKKE må benyttes til bortskaffelse af husholdningsaffald fra de enkelte haver.

Dit husholdnings affald skal afleveres i den store container ved Fælleshuset. Containeren er åben hver lørdag/søndag fra kl. 9-10

Vi har heldigvis mange i lokalområdet der godt kan lide at benytte foreningens område der i blandt mange hundeluftere og børneinstitutioner. De skal gerne føle sig velkomne hos os og have mulighed for at komme af med "høm-høm poser", madpapir osv. derfor er skraldespande og stativer udelukkende forebeholdt små-affald. 

Med venlig hilsen og fortsat god sommer fra

Bestyrelsen