Opslagstavlen

Her på opslagstavlen vil du finde alle de seneste nyheder fra haveforeningen. Det er også her du finder en oversigt over planlagte arrangementer. Opslag der ikke længere er relevante vil løbende blive slettet. Referater fra bestyrelsesmøder finder du ved at klikke på fanen "Referater" øverst i menuen. 

Info fra bestyrelsen: Bestyrelsen har følgende forslag til debat på årets generalforsamling:

https://docs.google.com/document/d/1FgRqoog-wi9oa2oOFq46oaML8KzAeNc2X_JilOX9Kss/edit?usp=sharing

 

Så er der lys forude kære venner og Fælleshuset genåbner søndag den 23. maj kl. 10.00. Der er fortsat restriktioner der skal overholdes, de er vedhæftet. For at komme i Fælleshuset skal du medbringe gyldigt Corona pas. Læs nærmere herom i vedhæftede fil. Vel mødt og rigtig god pinse. 

https://drive.google.com/file/d/1AC3B3YjzEgpJYfojih30siHWSkzRlGHy/view?usp=sharing 

Husholdnings affald skal i containeren

Vi gør opmærksom på at de skraldestativer og skraldespande der er opstillet på foreningens område IKKE må benyttes til bortskaffelse af husholdnings affald fra de enkelte haver.

Dit husholdnings affald skal afleveres i den store container ved Fælleshuset. Containeren er åben hver lørdag/søndag fra kl. 9-10

Vi har heldigvis mange i lokalområdet der godt kan lide at benytte foreningens område der i blandt mange hundeluftere og børneinstitutioner. De skal gerne føle sig velkomne hos os og have mulighed for at komme af med "høm-høm poser", madpapir osv. derfor er skraldespande og stativer udelukkende forebeholdt små-affald. 

Med venlig hilsen og fortsat god sommer fra

Bestyrelsen