Opslagstavlen

Her på opslagstavlen vil du finde alle de seneste nyheder fra haveforeningen. Det er også her du finder en oversigt over planlagte arrangementer.  Referater fra bestyrelsesmøder finder du ved at klikke på fanen "Referater" øverst i menuen. 

Husholdnings affald skal i containeren

Vi gør opmærksom på at de skraldestativer og skraldespande der er opstillet på foreningens område IKKE må benyttes til bortskaffelse af husholdnings affald fra de enkelte haver.

Dit husholdnings affald skal afleveres i den store container ved Fælleshuset. Containeren er åben hver lørdag/søndag fra kl. 9-10

Vi har heldigvis mange i lokalområdet der godt kan lide at benytte foreningens område der i blandt mange hundeluftere og børneinstitutioner. De skal gerne føle sig velkomne hos os og have mulighed for at komme af med "høm-høm poser", madpapir osv. derfor er skraldespande og stativer udelukkende forebeholdt små-affald. 

Med venlig hilsen og fortsat god sommer fra

Bestyrelsen

Trailer parkering

Ved bestyrelsesmødet den 1. juli 2015 blev det besluttet at inddrage Petanque banen mød øst til trailer parkeringsplads. Dette gælder dog kun for alm. trailer og ikke for campingvogne, hestetrailer, bådtrailer o.lign.

Derfor henstiller vi til at trailere frem over parkeres på den gamle petanque bane på festpladsen mod cykelstien. Pladsen er tydeligt markeret med et orange skilt. Sæt venligst medlemsnummer på traileren, så man kan se hvor den hører hjemme.Benyt evt. det gamle havenummer da disse falder bort med indførelsen af nye havenumre. 

Denne beslutning er taget da pladsen på de eksisterende p-pladser i forvejen er trang, og pladserne bør forebeholdes til parkering af biler.