Fælleshuset

Vores fælleshus danner rammen om en stor del af det sociale liv i Den Permanente.
Fælleshuset er foreningens hus. En gruppe frivillige ( i folkemunde kaldet aktiviteten) lægger et stort stykke arbejde i at holde gang i Fælleshuset.
I weekenderne holder huset åbent for foreningens medlemmer. Der er salg af bla. morgenmad, kaffe og the (lørdag og søndag kl. 9-11), øl, vin og vand. Også frokosten kan i weekenderne købes i huset. Alt sammen til yderst rimelige priser.
I sommerhalvåret er der åbent i Fælleshuset tirsdag, torsdag og fredag kl. 18-22 (ca.)

Som medlem af foreningen har du mulighed for at leje Fælleshuset hvis du selv skal holde fest. Se mere under menupunktet Bestyrelsen "Leje af Fælleshus"

Billard og dart

I Fælleshuset er der også mulighed for at få et spil billard eller dart.
Vi har en velfungerende billardklub hvor der spilles både interne turneringer og turneringer imod andre haveforeninger. Men selvfølgelig er der også god mulighed for en venskabelig kamp bare for sjov.
Tirsdag eftermiddag kl. 14-18 er der senior billard.

Flemming og Tina i en venskabelig billard dyst.

Musik

Gennem flere år har Elsebeth og Marius lavet mange vellykkede musikarrangementer i Fælleshuset.
Der er musik for stort set enhver smag. Vi har bla. haft besøg af "Torben Lendager og the walkers", "Wild Wax Combo", "Peter Edelmand" og mange flere.
Musik arrangementerne danner altid grundlag for en rigtig hyggelig dag og mulighed for en swing om eller to.


Elsebeth og Marius har lavet mange gode musik arrangementer.

Børneturen

En gang om året arrangerer børneudvalget en børnetur. Turene arrangeres med fokus på at det er børnenes dag. Vi har bla. besøgt Knuthenborg, Egeskov slot, Texas ranch og krokodille zoo på Falster.

Kirsten og Lonni der hidtil har siddet i børneudvalget har ønsket at trække sig tilbage efter lang og tro tjeneste. Derfor mangler vi nogle der har lyst til at arrangere nogle gode ture for børnene. Skulle det være noget for dig kan du henvende dig til bestyrelsen i kontorets åbningstid.
Skulle der mod forventning ikke være nogle der har lyst til at overtage børneudvalget bliver der desværre ikke arrangeret nogen børnetur i år.

Børneturen til krokodille zoo, sommeren 2009

Sommerfest

Hvert år afholdes der sommerfest for haveforeningens medlemmer. Her hygger vi os med god mad og livemusik.
Fodboldturnering

"Svends cup" er pokalen der kæmpes om i den årlige fodboldturnering hvor vejene kæmper mod hinanden om æren at få sit vejnavn indgraveret i pokalen.
Skt. Hans

Naturligvis fejrer vi også midsommer med et stort skt. Hans bål på vores grønne område. Denne aften har Fælleshuset også åbent.

Skt. Hans i Den Permanente

Pinse

Pinsemorgen fejrer vi pinsen med stort fælles morgenbord i Fælleshuset. Som altid til rimelige priser.
TV-sport

Af og til holdes der åbent i Fælleshuset når der vises større sportsbegivenheder i fjernsynet feks. VM-fodbold, Le Mans, og OL.
Hold øje med opslagstavlerne og opslag på døren til Fælleshuset.
Banko

Et par gange i løbet af året er der banko spil i Fælleshuset. Altid nogle rigtig hyggelige aftener, med gode gevinster.